Image not available

Servis za pronalaženje najjeftnijeg prevoza u Srbiji

Image not available
Image not available

Lorso Car management application

Lorso Solutions Vam predstavlja profesionalni softver za vođenje rent-a car agencije. Naš softver Vam omogućava potpunu kontrolu Vaše flote vozila. Softver je rađen najnovijim Microsoft tehnikama i poseduje vrhunsku sigurnost Vaših podataka. U paketu softvera dobijate sledeće funkcionalnosti:

Nastavljamo sa još nekoliko saveta kako da održavate vašu stranicu, i kako da je učinite što posećenijom i prepoznatljivijom. Pa da nastavimo.

Nemojte zaboraviti da popunite jedan od najvažnijih sekcija vaše stranice na facebook-u – „ O vama „.  U ovom delu trebate što bolje da opišete vašu firmu, i ono što vi radite, odnosno nudite. Pokušajte da opisom zainteresujete klijente, da ih motivišete kako bi Vas zapratili.

Napravite strategiju objavljivanja. Vrlo je bitno šta se objavljuje, kada i koliko često. Tokom postavljanja slika, tekstova, video snimka beležite šta vaši korisnici najviše vole, kao i u kojim terminima je najviša posećenost stranice. Verujte nam, svakodnevno analizaranje vaše stranice doneće Vam neverovatne rezultate na facebook-u. Odgovore na ova pitanja možete i naći na vašoj facebook stranici pod nazivom „ Facebook Insights“

Kada objavite jedan post automatski drugi postovi polako odlaze na dno stranice. Ali ako imate neku važnu objavu za koju želite da se što duže vidi iskoristite opciju „ Pin to top“ i vaša objava će biti prva koliko god to želite.

loading...
Pozovite nas064 / 1288882
Pošaljite nam Emaillorsosolutions@gmail.com
Posetite nasLomina 5, Beograd