Image not available

Servis za pronalaženje najjeftnijeg prevoza u Srbiji

Image not available
Image not available

Lorso Car management application

Lorso Solutions Vam predstavlja profesionalni softver za vođenje rent-a car agencije. Naš softver Vam omogućava potpunu kontrolu Vaše flote vozila. Softver je rađen najnovijim Microsoft tehnikama i poseduje vrhunsku sigurnost Vaših podataka. U paketu softvera dobijate sledeće funkcionalnosti:

Ukoliko imate svoju firmu a nemate web sajt gubite veliki broj mogućnosti. Izrada sajta Vam pruža veliki broj marketinških mogućnosti, kao i mogućnosti da širite svoj posao.

Kao vlasnik, vi bi trebalo da znate gde su vaši klijenti. Ali šta ako Vaši klijenti znaju za vaš proizvod i Vas ali ne mogu da vas nađu, kontaktiraju. Izrada web sajta rešava ovaj problem. Budite dostupni vašim klijentima 24 časa dnevno.

mirjanm.com web sajt
mirjanm.com web sajt
www.hotelbusinessmagazine.rs
www.hotelbusinessmagazine.rs
sl-tim.com
sl-tim.com
Previous Next Play Pause
1 2 3

Izrada web sajta Vam omogućava da komunicirate sa klijentima, da im objasnite proizvod, da im kažete zašto treba da kupe baš Vaš proizvod. Verovali ili ne veliki broj klijenata voli pre nego što se odluči za neki proizod ili uslugu da sazna što može više informacija o njima. Izrada web sajta Vam to omogućava.

Web sajt je veoma važan jer preko njega uspostavljate kredibilitet. Veliki broj firmi ima web sajt, ili bar one velike firme. Ukoliko nemate web sajt klijenti Vas mogu smatrati neozbiljnim, i okrenuti se konkurenciji. Izrada web sajta Vam garantuje da nećete doći u tu situaciju.

loading...
Pozovite nas064 / 1288882
Pošaljite nam Emaillorsosolutions@gmail.com
Posetite nasLomina 5, Beograd