Image not available

Servis za pronalaženje najjeftnijeg prevoza u Srbiji

Image not available
Image not available

Lorso Car management application

Lorso Solutions Vam predstavlja profesionalni softver za vođenje rent-a car agencije. Naš softver Vam omogućava potpunu kontrolu Vaše flote vozila. Softver je rađen najnovijim Microsoft tehnikama i poseduje vrhunsku sigurnost Vaših podataka. U paketu softvera dobijate sledeće funkcionalnosti:

Zašto je izrada web sajta značajna govorili smo u nekoliko prethodnih tekstova. Danas nastavljamo dalje i otkrivamo Vam još nekoliko razloga zašto je izrada sajta dobra investicija.

Podsetimo se samo da je izrada web sajta za vaše preduzeće važna prvenstveno kako bi privukli nove potrošače, ali i da bi ste zadržali postojeće.

Izrada web sajta Vam omogućava da Vas pronadje bilo ko, iz bilo koje zemlje na svetu. Ukoliko imate online prodavnicu, izrada web sajta Vam omogućava da te proizvode prodajete na inostranom tržištu i tako uvećate Vašu zaradu.

izrada veb sajta

Izrada web sajta je krupan korak, korak preko koga ćete na internetu predstavljati vaše preduzeće i usluge. Svakako profesionalna izrada web sajta je prva stvar koja stoji na putu uspeha Vašeg sajta. Naš stručni tim će na najprofesionalniji način vršiti izradu sajta, a sve u korak sa Vama, kako ne bi izostavili važne podatke.

Svaka izrada sajta je različita, pa shodno tome i cena za izradu sajta je drugačija. Broj stranica, sadržaj sajta , kompleksnost sajta, različite funkcionalnosti su samo neke od stvari koje utiču na cenu izrade sajta.
Svim klijentima predlažemo održavanje sastanka na kome bi nam predstavili svoje želje kako bi naš tim doneo pravu odluku o ceni izrade sajta.

loading...
Pozovite nas064 / 1288882
Pošaljite nam Emaillorsosolutions@gmail.com
Posetite nasLomina 5, Beograd