Image not available

Servis za pronalaženje najjeftnijeg prevoza u Srbiji

Image not available
Image not available

Lorso Car management application

Lorso Solutions Vam predstavlja profesionalni softver za vođenje rent-a car agencije. Naš softver Vam omogućava potpunu kontrolu Vaše flote vozila. Softver je rađen najnovijim Microsoft tehnikama i poseduje vrhunsku sigurnost Vaših podataka. U paketu softvera dobijate sledeće funkcionalnosti:

app

Kada odlučite da pokrenete samostalni posao, ili ste ga već pokrenuli, potreban vam je neko ko će Vas pratiti u tehnološkom razvoju. Naša preporuka je da to budemo mi. Lorso Solutions ima znanje, iskustvo i mogućnosti da izradi web aplikacije prilagođene Vašim potrebama i zahtevima. Naša strategija rada se zasniva na probnom tesitranju samog programa kao i edukaciju samih korisnika.

Naš tim stručknjaka izradu aplikaciju obavlja najsavremenijim IT tehnologijama - ASP,C#,JAVA SCRIPT...

Velika prednost samih web aplikacija jeste njihovo jednostavno ažuriranje i i dodavanje sadržaja. Takođe web aplikacije Vam pružaju mogućnost dvosmerne komunikacije sa vašim klijentima. Isto tako na veoma lak način možete testirati samo tržište putem anketa, ukoliko želite da znate šta korisnici misle o Vama, vašim proizvodima ili uslugama, ili možda o nečemu što tek treba da uvedete u svoju ponudu.

Sa ponosom Vam možemo predstaviti aplikaciju koju smo izradili a koja će olakšati poslovanje samih rent-a car agencija.

Pogledajte našu aplikaciju za Rent a car agencije

loading...